Persoonlijke wensen

 

 

 

Weinig is zeker in het leven. Hoewel we er liever niet te vaak aan denken, staat in elk geval vast dat er een tijd komt dat we het tijdelijke met het eeuwige gaan verwisselen. Toch is het verstandig om hier wel bij stil te staan. Wat u nu al regelt of kenbaar maakt aan anderen kan gemakkelijk zijn voor de nabestaanden in dagen van verdriet. Er moet dan al zoveel.

 

Eefting Uitvaartverzorging heeft een eigen ‘wensenboekje’ ontwikkelt, waarin men heel overzichtelijk kan aangeven hoe men zijn/haar uitvaart geregeld wilt hebben. In dit boekje kunt u in alle rust en in uw eigen vertrouwde omgeving uw persoonlijke wensen, ideeën en wijze waarop uw uitvaart er in de toekomst uit moet zien aangeven.

 

Na het invullen van het boekje kunt u dit thuis bewaren bij al uw andere belangrijke papieren. Wel dient u ervoor te zorgen dat uw naasten ervan op de hoogte zijn dat u in het bezit bent van het boekje. Tevens raden wij u aan het boekje bij ons te laten registreren.

 

Als er dan iets met u gebeurt is er voor de nabestaanden en uw uitvaartverzorger al heel veel duidelijk, zodat de uitvaart volgens uw persoonlijke wensen kan verlopen. Mocht u belangstelling hebben om in het bezit van een wensenboekje te komen kunt u op de onderstaande link klikken of ons telefonisch benaderen.

 

Klik hier om het wensenboekje aan te vragen.

 

Vermeldt u in het bericht uw naam, adres en telefoonnummer.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

 

Erkend lid

 

Uitvaartverzorging Eefting

Oostereinde 11

9672 TB Winschoten

Tel: 0597 - 412628

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Vaartwijk 27

9611 SB Sappemeer

Tel: 0598 - 393171

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar den Dam 19

9932 GA Delfzijl

Tel: 0596 - 633049

dag en nacht bereikbaar