Nieuws

In memoriam

Geerd Voorzee.

Op 1 juni 2018 is Geerd Voorzee, na een ernstige ziekte overleden.

Jarenlang heeft Geerd als chauffeur en medewerker laatste verzorging zijn inzet getoond op een zeer pieteitsvolle en respectvolle manier. Altijd stond hij klaar als zijn diensten gevraagd werden. Wij verliezen in Geerd een medewerker die netheid, correctheid, punctualiteit, collegialiteit en loyaliteit naar Eefting uitvaartverzorging volledig heeft waargemaakt. Op 6 juni 2018 heeft zijn afscheid, overeenkomstig zijn eigen wens, plaatsgevonden in uitvaartcentrum Fivelhof te Delfzijl.

UITBREIDING ROUWVERVOER EEFTING UITVAARTVERZORGING.

 

Eefting Uitvaartverzorging heeft per Mei 2015 twee nieuwe exclusieve BMW 's aangeschaft

 

 

 

 

Uitgebreid interview in het Dagblad van het Noorden dd 14-2-2014.

Onder de link 'Fivelhof' wordt u geïnformeerd over steeds weer het laatste nieuws betreffende de bouw van het uitvaartcentrum. (klik op het artikel voor een grotere weergave)

 

UITBREIDING ROUWVERVOER EEFTING UITVAARTVERZORGING.

 

Eefting Uitvaartverzorging heeft per november 2013 een nieuwe exclusieve zilvergrijze Cadillac rouwauto aan haar wagenpark toegevoegd. Bij Eefting Uitvaartverzorging, met vestigingen te Winschoten, Delfzijl en Sappemeer, valt er nu echt iets te kiezen als het gaat om de kleur van rouwvervoer. Naast een zwarte en een witte rouwstoet bieden zij nu ook de mogelijkheid aan van een exclusieve  zilvergrijze rouwauto  en hiermee geven zij invulling aan wat er leeft in de samenleving.

 

Mensen stellen er ,in de huidige tijd, prijs op om als het gaat om de laatste eer,  te kunnen kiezen uit een ruim aanbod, op allerlei gebied. Met de nieuwe exclusieve zilvergrijze Cadillac rouwauto is hun dienstverlening op het gebied van rouwvervoer zeer compleet en eigentijds. Met deze rouwauto’s en een grote verscheidenheid aan volgauto’s inclusief de 8-persoons limousine en een  aparte bloemenauto geven zij invulling aan waardig stijlvol staatsie rouwvervoer.

 

PERSBERICHT

8 februari 2013

 

 

Yarden en Eefting bundelen krachten

 

 

 

 

 

 

 

 

Groningse uitvaartorganisaties starten exploitatie-B.V.

 

Onlangs zijn Yarden Uitvaartorganisatie en Eefting Uitvaartverzorging B.V. een samenwerkingsverband aangegaan. Met de oprichting van een gezamenlijke exploitatie-B.V. breiden de twee uitvaartorganisaties hun dienstenaanbod op het gebied van de uitvaart flink uit.

De samenwerking houdt in dat de beide uitvaartorganisaties intensiever gebruik gaan maken van elkaars faciliteiten. Eefting kan voor crematies gebruikmaken van de Yarden-crematoria in Appingedam en Groningen. Andersom kan Yarden voor opbaringen en (begrafenis)plechtigheden straks terecht in het nog te realiseren uitvaartcentrum van Eefting in Delfzijl.

 

 

Bouw nieuw uitvaartcentrum Delfzijl

Nog dit voorjaar start Eefting Uitvaartverzorging met de bouw van een nieuw uitvaartcentrum op het terrein van het gemeentelijke begraafpark ‘De Maarhof’. Naar verwachting zal het nieuwe uitvaartcentrum, dat de naam ‘Fivelhof’ gaat dragen, volgend jaar voorjaar geopend worden. Het uitvaartcentrum krijgt een aula en acht zogenaamde 24-uurs opbaarkamers. Dit zijn opbaarkamers waarvan de nabestaanden een sleutel krijgen, zodat zij hun overleden dierbare op elk moment van de dag kunnen bezoeken.

 

 

Totale dienstverlening

Zodra Uitvaartcentrum Fivelhof is gerealiseerd, zal de samenwerking tussen Yarden en Eefting zijn beslag krijgen. Door deze bundeling van krachten leveren zij straks in de regio Delfzijl – Appingedam alle mogelijk voorzieningen op uitvaartgebied.

 

 

 

 

 

Erkend lid

 

Uitvaartverzorging Eefting

Oostereinde 11

9672 TB Winschoten

Tel: 0597 - 412628

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Vaartwijk 27

9611 SB Sappemeer

Tel: 0598 - 393171

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar den Dam 19

9932 GA Delfzijl

Tel: 0596 - 633049

dag en nacht bereikbaar