Historie

 

Dhr. E.G.J. Eefting ( de vader van de huidige eigenaren Harrie en Alex Eefting ) is in de beginjaren ‘60 in aanraking gekomen met de uitvaartbranche in dienst van een uitvaartvereniging.

 

Later is dhr. E.G.J. Eefting zelfstandig ondernemer geworden. Dhr. Eefting sr. stichtte samen met zijn beide zonen een eigen onderneming. Enkele maanden later moest vader Eefting, vanwege zijn gezondheid, zich helaas terugtrekken uit het bedrijf. Toch bleef hij achter de schermen zeer nauw verbonden en zag met gepaste trots dat Eefting Uitvaartverzorging een bedrijf werd waar de woorden persoonlijk en stijlvol hoog in het vaandel staan. De stichter van het bedrijf, ouders Eefting, hebben nog steeds een dankbare plek in het bedrijf, ook al is vader Eefting in 2001 overleden. Inmiddels zijn de kleinzonen Robbert en Nick werkzaam in het familiebedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eefting Uitvaartverzorging is inmiddels uitgegroeid tot een modern en hedendaagse uitvaartonderneming met als vestigingsadres Oostereinde 11 te Winschoten. Op 1 oktober 2003 is het kantoor in Sappemeer geopend. In 2008 is er een kantoor geopend te Delfzijl aan de Brander en wordt er momenteel hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe uitvaartcentrum Fivelhof te Delfzijl. (Zie de link op deze web-site). Zo kunnen wij heel gericht en adequaat reageren op al uw vragen en tevens op alle meldingen van overlijden in de provincie Groningen en Noord Drenthe. Vanuit deze historie en met het opgebouwde vertrouwen, staan wij garant voor een totaal, allesomvattend dienstenpakket, ten behoeve van een complete uitvaart.

 

 

 

 

Erkend lid

 

Uitvaartverzorging Eefting

Oostereinde 11

9672 TB Winschoten

Tel: 0597 - 412628

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Vaartwijk 27

9611 SB Sappemeer

Tel: 0598 - 393171

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar den Dam 19

9932 GA Delfzijl

Tel: 0596 - 633049

dag en nacht bereikbaar