De uitvaart zoals u dat wenst

 

Een uitvaart met een persoonlijke invulling. Daar draait het om bij Eefting Uitvaartverzorging. Veel is mogelijk binnen de uitvaartverzorging. Bij Eefting Uitvaartverzorging werkt men met ervaren, deskundige en gediplomeerde medewerkers, variërend van uitvaartverzorger tot chauffeur. Samen zorgen we ervoor dat elke begrafenis of crematie exact wordt uitgevoerd, zoals u dat wenst of welke de laatste wens van de overledene is geweest. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan wij voor u klaar, met een grote mate van inzet en betrokkenheid van alle medewerkers.

 

Wij blijven streven naar een hoge mate van deskundigheid binnen alle geledingen van ons bedrijf.

Wij hebben alles in huis, om een uitvaart van A tot Z in eigen beheer uit te voeren, dat is tevens de kracht van ons, als private onderneming. Eefting Uitvaartverzorging heeft voor thuisopbaring speciale koelvoorzieningen die het mogelijk maken dat de overledene thuis kan blijven tot de dag van de begrafenis of crematie. Afscheid nemen in kleine en intieme sfeer is voor heel veel mensen zeer belangrijk. Zolang het uitvoerbaar is en wettelijk is toegestaan zullen wij er alles aan doen om dit mogelijk te maken.

 

Alles onder een dak, alles in eigen beheer, betekent bij Eefting Uitvaartverzorging dat wij beschikken over stijlvolle rouw- en volgauto’s,

zie rouwvervoer. Tevens verzorgen wij uw rouwdrukwerk, waarbij u kunt kiezen uit een groot assortiment  rouwbrieven, dankkaarten, gedachtenisprentjes, drukwerk, liturgieën, etc. Ook persoonlijke ontwerpen kunnen wij verwerken tot stijlvol rouwdrukwerk. Ook hier geldt een 24-uurs service. In onze vestiging te Winschoten hebben wij meerdere rouwkamers ingericht om in intieme kring afscheid te nemen. Tevens beschikken wij hier over een professionele verzorgingsruimte voor overledenen. Tenslotte hebben wij een volledig ingerichte ruimte van uitvaartkisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erkend lid

 

Uitvaartverzorging Eefting

Oostereinde 11

9672 TB Winschoten

Tel: 0597 - 412628

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Vaartwijk 27

9611 SB Sappemeer

Tel: 0598 - 393171

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar den Dam 19

9932 GA Delfzijl

Tel: 0596 - 633049

dag en nacht bereikbaar