Archief

December 2012

 

Eefting Uitvaartverzorging  heeft zijn wagenpark uitgebreid met 2 staatsie auto's, waaronder een 8-persoons Cadillac Limousine.

 

Oktober 2011

 

Eefting Uitvaartverzorging heeft 2 nieuwe volgauto's aangeschaft.

Februari  2011

 

UITVAARTVERZORGING EEFTING RIJDT NU OOK IN WIT.

 

Vanaf heden is het mogelijk om naast onze reeds exclusieve zwarte rouwauto’s gebruik te maken van onze nieuwe witte rouwauto .

 

Dit is een zeer exclusieve rouwauto van het merk Lincoln,  hetgeen past in ons huidig wagenpark.

 

Wij ervaren dat "de laatste wens" steeds breder wordt geformuleerd. Zoals men in het leven gewend is om op velerlei momenten keuze's te moeten maken, zo wenst men dit eveneens bij het bespreken van een uitvaart.Ofschoon zwart nog steeds DE kleur van rouw is, gaat wit ook meer gebruikt worden als een kleur bij sterven. We zien dat in de keuze van bloemen, de kist en soms ook in kleding. En dit is ook wel logisch want in de kleurenpsychologie zijn zwart en wit de kleuren van rouw. Bij ons kan men nu ook daadwerkelijk de keuze maken om uw rouwvervoer in een stijlvolle witte rouwauto te laten verzorgen. Deze  Lincoln  voldoet in alle opzichten aan de hedendaagse voorschriften zoals duurzaamheid, kwaliteit en een mooie design, geheel afgestemd op het huidige wagenpark van rouw- en volgauto's bij uitvaartverzorging Eefting. Zo hopen wij u in 2011 nog meer van dienst te kunnen zijn, afgestemd op hedendaagse ontwikkelingen.

 

 

Vanaf heden mag Uitvaartverzorging Eefting B.V. het keurmerk van de 'stichting keurmerk uitvaartzorg' gaan voeren. Het keurmerk staat o.a. voor heldere afspraken, degelijk organisatieproces en professionaliteit van medewerkers.

 

DOODENG OF DOODGEWOON

Op 31 maart 2007 vond er een uitvaartbeurs plaats in het zalencentrum Brandpunt, Noorderstraat 27 te Sappemeer. Uitvaartverzorging Eefting was hier ook vertegenwoordigd. Op een laagdrempelige en lichtevoelige manier kon een ieder kennis maken met de keuzes die men rondom een afscheid heeft. Wij mochten vele bezoekers verwelkomen in onze stand.

 

 

 

 

Erkend lid

 

Uitvaartverzorging Eefting

Oostereinde 11

9672 TB Winschoten

Tel: 0597 - 412628

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Vaartwijk 27

9611 SB Sappemeer

Tel: 0598 - 393171

dag en nacht bereikbaar

 

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar den Dam 19

9932 GA Delfzijl

Tel: 0596 - 633049

dag en nacht bereikbaar